Category Archives: General


Storytelling : una tècnica narrativa

La tècnica del Storytelling és la narració.  I tota narració ha de tenir una veu pròpia perquè l’objectiu del Storytelling és arribar a la emoció i crear un lligam amb el visitant al nostre espai online. Sembla fàcil, oi ?

Anem a pams. La veu pròpia significa saber què vols dir i en quin canal […]Tertúlia a Fem Girona Ràdio : un any del canvi d’alcaldia de Girona i!!

Un any més,  sóc un dels convidats a la tertúlia mensual sobre actualitat que dirigeix el periodista Edu Cid a Fem Girona Ràdio.  Avui, tal com observareu a la fotografia, he tingut de contertulians en Pitu Naya i en Toni F. Sandoval.

Un dels temes que hem tractat ha estat el primer aniversari de la […]A la tertúlia de Fem Ràdio hem parlat de les eleccions a Salt : Ikea, sí o no ?

Hem reprès un curs més la tertúlia de periodistes a Fem Ràdio Girona, conduïts per l'amic Eduard Cid.

Com sempre, un plaer retrobar-nos i poder comentar la realitat que ens envolta.

Un dels temes estrelles va ser la consulta que el proper dissabte 24 s'ha de fer a la població de Salt, popularment conegut com […]Tertúlia a Fem Girona Ràdio : Brexit, Salt Universitari, Eleccions estatals..

Una vegada més, he estat convidat a la tertúlia de periodistes a Fem Girona Ràdio, encapçalada pel gran Eduard Cid. Una gran estona, com sempre :-)

Avui, ha estat una tertúlia molt viatgera : hem parlat de les eleccions al Regne Unit, Brexit o Brexin. Sortirà de la Unió Europea ?

I també de les […]He participat a la tertúlia de periodistes a Fem Ràdio Girona

Convidat pel seu presentador, Eduard Cid, he participat a la tertúlia de periodistes que emet l'emissora Fem Ràdio Girona. Us deixo aquí l'enllaç per si voleu escoltar-la.

Ha estat un plaer per part meva participar-hi. Hem parlat sobre els Papers de Panamà.

I de moltes coses lligades a aquest escàndol : la pèrdua de valors […]Coaching Comunicatiu : com moderar un debat ?

He moderat una taula rodona sobre Ensenyament, organitzat per la Plataforma 316 per la Continuïtat al 9d4t. En el seu bloc hi trobareu el resum de les principals idees exposades per les quatre tertulianes.

En el meu escrit el que vull destacar com a Coaching Comunicatiu són els principals eixos per convertir-te en un moderador […]Faré de Moderador en un debat sobre models d’educació escolar

El proper diumenge, 3 d'abril, seré el moderador d'una taula de debat sobre models d'educació escolars que organitza la Plataforma per la Continuïtat al 9de4t, que vol aconseguir que el seu model específic pugui oferir-se des dels 3 anys fins els 16, i no fins els 12 com passa actualment.

Moderar un debat sempre és […]Taller a Girona : LA RUTA DEL TEU TRESOR

Vols nous objectius a la teva vida ? Busques nous tresors però no saps trobar la ruta ?
T'ajudaré amb el taller LA RUTA DEL TEU TRESOR

T'explicaré diverses eines per fer realitat els teus objectius. Eines com aquestes :
- Les Portes del Poder
- Tècniques de Visualització
- Com detectar les creences que […]